Valitse sivu

Pikavippi työttömälle

lainaa heti tilille 24h ferratum

Uusille asiakkaille 2000€:n Joustava-luotto 30 päivän korkovapaalla.

1 – 2.000 €

Lainan määrä

20 vuotta

Alaikäraja

0 %

Korko alk.

3 – 50 kk

Laina-aika

pikavippi 24h

Nopeasti tilille.

lainaa heti bondora

Kun olet hyväksynyt lopullisen lainatarjouksen, lainasi siirretään automaattisesti tilillesi. Pankista riippuen, tilisiirtoon kuluu 1-3 arkipäivää. 

500 € – 10000 €

Lainan määrä

21 vuotta

Alaikäraja

8,12 %

Korko alk.

3 – 60 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

lainaa heti ege

Uusille asiakkaille 200 € ilman korkoa.

100 € – 2800 €

Lainan määrä

20 vuotta

Alaikäraja

0 %

Korko alk.

2 – 12 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

lainaa heti ostosraha

400 – 10.000 €

Lainan määrä

20 vuotta

Alaikäraja

24,90 %

Korko alk.

12 – 96 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

pikavippi heti tilille

10 – 2.100 €

Lainan määrä

21 vuotta

Alaikäraja

8,90 %

Korko alk.

1 – 101 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

pikavippi heti tilille bluefinance

Ilmainen 100-300€ ensilaina uusille asiakkaille automaattisesti.

100 – 700 €

Lainan määrä

18 vuotta

Alaikäraja

8 %

Korko alk.

3 – 34 kk

Laina-aika

lainaa heti tilille

Nopeasti tilille.

pikavippi heti tilille eurolimiitti

10 – 3.000 €

Lainan määrä

21 vuotta

Alaikäraja

0 – 5,99 %

Korko alk.

3 – 56 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

pikavippi heti tilille suomilimiitti

10 – 2.000 €

Lainan määrä

21 vuotta

Alaikäraja

0 – 8,90 %

Korko alk.

3 – 49 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

pikavippi heti tilille credit24

100 – 4.000 €

Lainan määrä

19 vuotta

Alaikäraja

40,56 – 95,40 %

Korko alk.

3 – 36 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

Lainat työttömille Suomessa

SUOMESSA OLEVAT TYTÄRYHTIÖT
Kaikki tietävät, että lainanantovaihtoehdoista on laaja valikoima palkkatyöntekijöille. Tätä ei voida sanoa ihmisistä, jotka etsivät työtä. Jos asut Suomessa ja joutuu kohtaamaan taloudellisia vaikeuksia työttömyyden ollessa tyytymättömiä, antavatko lainat tällaisten ongelmien ratkaisemiseksi? Kyllä siellä on.

Suomessa olevat työttömät voivat hyödyntää näitä lainaehtoja ja huolehtia omasta taloudestaan:

Pikavippi lainoja

Pikavippi lainaa heti tilille 24h ovat lyhytaikaisia ​​lainoja, jotka ovat käytettävissä sinulle, jos haluat korjata joitakin hätätilanteita taloudellisia ongelmia, kuten korjauslaskut ja muut. Tämä laina koskee henkilöitä, jotka eivät ole palkattuina mutta joilla on riittävät tulot, jotta lainan takaisinmaksu voidaan suorittaa. Kun lainanantajat näkevät, että pystyt tekemään maksusi, he ovat valmiita antamaan teille noin 1 000 maksettavaksi kuukauden kuluessa.

Tämän lainan kelpoisuus perustuu näihin kriteereihin:

Sinun on oltava Suomessa asuva.
Sinun on oltava vähintään 18-vuotias.
Sinulla on oltava voimassa oleva ja toimiva pankkitili.
Suomen kansalaisuus on välttämätön.
Ne, jotka ovat päteviä ottamaan lainaa, saavat lainansa 15 minuutin kuluessa pankkitilillään hyväksymisen jälkeen.

Takuupääomaa

Tämä on lainaehto, jossa sinun on annettava takaaja ennen kuin saat lainan. Takaajan läsnäolo antaa uskottavuuden kyvystä maksaa laina takaisin. Näin lainanantajat harkitsevat luvan antamista sinulle, koska takaaja on vastuussa takaisinmaksusta, jos olet maksamasi maksutapahtuman tai ilmoitat konkurssiin. Takaajamäärällä voit lainata 12 000, jota voit maksaa vuoden ja 7 vuoden välillä. Tämän lainan saamiseksi takaajan on täytettävä seuraavat vaatimukset:

Hänen on oltava vähintään 18-vuotias.
On oltava asunnonomistaja.
Takaaja ei saa olla missään yksittäisessä vapaaehtoisessa järjestelyssä.
Konkurssitodistusta ei hyväksytä.

Yksi takuunottajan lainoista on korkea APR. Se yleensä vaihtelee 40%: sta 200%: iin riippuen lainanantajasta. Koska lainanantajat eivät ota huomioon luottoluokitusta, voit päättää tämän lainan menestymisestä, jos olet työttömänä ja jos sinulla on huono luottoluokitus. Myös lainanantajat eivät tee syrjintää teidän perusteella CCJ: n kanssa. Riippumatta tilanteestasi, älä anna tätä laina-optiota mitään vastiketta, jos sinulla on epäilyksiä kyvystänne tehdä tarvittavat takaisinmaksut. Näin tekeminen voi asettaa takaajaasi ja heidän huollettaviaan vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin.

 

Ovipäivälainat

Tämä on eräänlainen laina, jossa laina tullaan kotiin. Lainanantajat ovat valmiita ottamaan huomioon lainanottajan henkilökohtaiset olosuhteet harkitessaan hänen kelpoisuutensa. Kotitalouslainan lainaaminen ja maksa- minen tapahtuu yleensä kasvotusten perusteella. Tämä eliminoi toimivan pankkitilin tarpeen, koska sekä luotonanto että takaisinmaksu tehdään kotiovellesi.

Lainaaja lähettää kuukausittain edustajan kuukausittaisen maksun keräämiseen, mikä tekee heistä suositun vaihtoehdon henkilöille, joilla ei ole pankkitiliä ja työttömiä. Lainanantajien tarvitsema todiste on, että voit maksaa lainan määrätyn ajan kuluessa ilman laiminlyöntiä. Voit lainata 100: n ja 2500: n välillä riippuen siitä, oletko uusi vai olemassa oleva luotonsaaja.

Vahvistaaksesi lainahakemuksesi, yritys lähettää edustajan pääsyn kuntoon, kun olet hakenut lainaa verkossa. Jotkut tekijät, jotka määrittävät kelpoisuutesi ovat:

Sinun ikäsi: Sinun on oltava vähintään 21 vuotta. Jotkut lainanantajat eivät pidä lainaajia, jotka ovat alle 25.
Asuinpaikka: Tämä on yksi heidän tärkeimmistä kriteereistään. Useimmat tämän lainan lainanantajat eivät hyväksy lainanottajia, jotka asuvat siellä, missä sinun on käsiteltävä summeri ennen kuin pääset lainanottajalle. He haluavat milloin tahansa rajoittamattoman pääsyn lainanottajalle.
Jos olet kelvollinen, prosessista keskustellaan kanssasi puhelimitse ja saat rahat tuodaan kotiin mahdollisimman pian. Koko prosessi kestää tavallisesti 3-5 työpäivää.

Vaikka tämä laina-ajatus on erittäin houkutteleva, se houkuttelee korkean vuosikoron, joka voi olla missä tahansa välillä 190% ja 650%. Keräys tehdään viikoittain ja takaisinmaksuaika voi olla 14 – 52 viikkoa.

Ovet luottolaitokset työllistävät naapurustossa asuvien itsenäisten ammatinharjoittajien palvelut mistään liiketoimesta. Siksi tee itsellesi paljon hyvää tietämällä asiamiehen nimi, jonka tehtävänä on kerätä maksu etukäteen. Kun asiamies tulee, tarkista hänen henkilötodistuksensa vahvistaakseen, että et ole tekemisissä huijausagentin kanssa. Useimmat asiantuntijat uskovat tämän lainan olevan viimeinen keino korkean koron vuoksi.

Vakuudettomia lainoja

Tämä on eräänlainen laina, joka ei vaadi vakuuksia. Jos olet työtön vuokralainen tai asunnonomistaja ja asuu Suomessa, voit ottaa tämän lainan, jos et halua sijoittaa riskisi. Vakuudettomien lainojen korot ovat erittäin suuret, koska lainanantajalla ei ole minkäänlaista turvaa hänen rahoilleen. Jos luotonantaja ei maksa lainaa, lainanantaja ei voi asettaa lainanottajan omaisuutta vaatimatta, koska kiinteistöä ei ole käytetty lainasaamisen turvaamiseen.

Vaikka luotonantajalla ei ole keinoa saada rahaa takaisin, jos olet maksamasi maksukyvyttömäksi, vaarannat luottotietosi. Tämä voi palata kummittelemaan, jos sinun on otettava joitakin lainoja tulevaisuudessa, koska useimmat luotonantajat törmäävät lainanottajille huono luottoluokitus.

Yksi vakuudettoman lainan eduista on se, että sitä voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin ilman syrjintää. Sitä voidaan käyttää lomailuun, kodinparannukseen, koulutukseen, konsolidointiin, avioliittoon ja mihin tahansa muuhun tarkoitukseen, jota haluat käyttää.

Voit saada lainaa 500-2 500 kruunun lainaa ja kykyä maksaa sen takaisin.

Huonot luottolainat työttömille

Jos työn menettäminen on tehnyt työttömät, joilla on huono luottoluokitus, et ole alhaalla ja ulkona. Työttömien Bad Credit -luotot ovat erinomainen tapa voittaa taloudelliset huolet. Tämä suunnitelma mahdollistaa lainanantajien harkita mahdollisuutta olla täyttämättä maksusuunnitelmia ja antaa sinulle lainan highinterest hinnat. APR voi vaihdella 8,4 prosentista 17,9 prosenttiin. Korko määräytyy paljon tekijöitä, kuten luottoluokituksen, maksun kesto ja lainan määrä. Ensimmäisen viiden vuoden maksun korko on 11,4%.

Jotta voit saada tämän lainan, sinun on täytettävä seuraavat ehdot:

Sinun on oltava 21 ja yli.
Sinulla on oltava omaisuus lainan turvaamiseksi. Tämä kiinteistö myydään maksamaan lainaasi takaisin, jos ennakkomaksua ei ole tehty viipymättä.
Vaikka tämä lainausvaihtoehto voi auttaa sinua ratkaisemaan taloudelliset ongelmat, älä unohda ottaa yhteyttä eri lainanantajiin ennen kuin otat sen. Voit saada lainanantajan, joka on valmis antamaan sinulle huomattavasti alhaisemman koron kuin muut. Jos otat tämän, se vähentää kuukausimaksua ja maksuvuosia.

 

Opintolaina työttömille

Tämä on toinen työttömien lainojen vaihtoehto. Jos sinulla on todistus laillistasi, voit ottaa opintolainan työttömille lukuisilla etuuksilla. Työttömyyden ollessa suuri haaste, yhdistämällä koulutukseen se vaikeuttaa asiaa. Tämä laina-ohjelma tarjoaa sinulle täydellisen tilaisuuden maksaa läpi korkea-asteen koulutuksen siinä tapauksessa, ettei sinulla ole työtä. Se on ihanteellinen laina optio-opiskelijoille, jatko-opiskelijoille ja jatko-opiskelijoille. Opintokokonaisuutesi ja sen tyyppinen koulutus, jonka haluat käyttää lainaa, määrää opiskelijavaltuutuksen määrän, jonka voit saada, jos olet työtön opiskelija.

Henkilökohtainen laina

Työttömyys ei estä sinua käyttämästä taloudellisia velvollisuuksia. Toisaalta työttömyys voi kasvattaa taloudellista kriisiä. Jos olet työtön, voit ottaa henkilökohtaisen lainan, joka on räätälöity vastaamaan tarpeitasi. Voit ottaa tämän lainan erilaisiin taloudellisiin tarpeisiin, kuten koulutukseen, lomaan ja mitä pidät tärkeänä sinulle.

Tämän lainan hakeminen on suhteellisen helppoa. Lainanantaja harkitsee nykyistä taloudellista asemaa ja tuloja määrittääksesi kykynne maksaa laina takaisin. Jos olet pätevä ottamaan lainan, lainanantaja tulee ulos laina, joka vastaa tarpeitasi lisäämättä paineita taloudelliseen asemaanne korkean koron avulla.

Lainan eduista on mahdollisuus käyttää sitä erilaisten taloudellisten ongelmien, kuten lainojen takaisinmaksun, koulutuksen, lomien ja muiden tarpeiden, ratkaisemiseen.

Lainalla on myös alhaiset korot verrattuna muihin lainoihin

Voit hakea hyvää alennusta, jos haet lainaa.

Maksun joustavuus tekee sinulle mahdolliseksi, jos olet työtön.

 

Työttömät lainat eläkeläisille

Jos olet eläkkeellä, sinulla ei todennäköisesti ole tulonlähdettä. Sellaisena voi tarvita taloudellista tukea, joka hoitaa tarpeesi. Tämä on saatavana Suomessa joko vakuudettuna tai vakuudettomana lainana.

Tämän lainan turvattu muoto tarkoittaa, että pantata omaisuutesi vakuudeksi lainan saamiseksi, joka voi vaihdella välillä 5 000 – 100 000. Jos sinulla on oikeat vakuudet, korkoa alennetaan niin, että voit maksaa lainan takaisin nopeammin.

Jos otat vakuudettomia lainoja eläkkeelle jääneille ihmisille, sinun ei tarvitse saada lainaa omistuksestasi. Itse asiassa mitään vakuuksia ei vaadita, jos otat tämäntyyppisen lainan. Korko kuitenkin on korkeampi kuin turvattu laina, koska sinulla ei ole mitään menettämistä. Takaisinmaksuaika on 1 – 10 vuotta.

Jos sinulla on olemassa oleva luottoongelma, kuten IVA, konkurssi, myöhästyminen, CCJ tai oletus, voit ottaa tämän lainan, jos täytät alla esitetyt vaatimukset:

Suomen pysyvä asuinpaikka on pakollinen.
Sinun on oltava vähintään 60 vuotta lainan hakemisen yhteydessä.
Toimiva pankkitili sähköisen kaupankäynnin tekemiseksi.
Tämän lainan takaisinmaksuaika on erittäin joustava ja sinulla on etuoikeus laajentaa maksuehtoja, jos se on tarpeen. Jos tarvitset tätä lainaa, täytä online-laina-lomake ja sinuun otat yhteyttä.