Valitse sivu
pikavippi pitkällä maksuajalla

Uusille asiakkaille 2000€:n Joustava-luotto 30 päivän korkovapaalla.

1 – 2.000 €

Lainan määrä

20 vuotta

Alaikäraja

0 %

Korko alk.

3 – 50 kk

Laina-aika

pikavippi 24h

Nopeasti tilille.

edullinen laina pitkällä maksuajalla

Kun olet hyväksynyt lopullisen lainatarjouksen, lainasi siirretään automaattisesti tilillesi. Pankista riippuen, tilisiirtoon kuluu 1-3 arkipäivää. 

500 € – 10000 €

Lainan määrä

21 vuotta

Alaikäraja

8,12 %

Korko alk.

3 – 60 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

pikalainat pitkällä maksuajalla

Uusille asiakkaille 200 € ilman korkoa.

100 € – 2800 €

Lainan määrä

20 vuotta

Alaikäraja

0 %

Korko alk.

2 – 12 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

ostosraha

400 – 10.000 €

Lainan määrä

20 vuotta

Alaikäraja

24,90 %

Korko alk.

12 – 96 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

ekstraluotto

10 – 2.100 €

Lainan määrä

21 vuotta

Alaikäraja

8,90 %

Korko alk.

1 – 101 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

bluefinance

Ilmainen 100-300€ ensilaina uusille asiakkaille automaattisesti.

100 – 700 €

Lainan määrä

18 vuotta

Alaikäraja

8 %

Korko alk.

3 – 34 kk

Laina-aika

lainaa heti tilille

Nopeasti tilille.

eurolimiitti

10 – 3.000 €

Lainan määrä

21 vuotta

Alaikäraja

0 – 5,99 %

Korko alk.

3 – 56 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

suomilimiitti

10 – 2.000 €

Lainan määrä

21 vuotta

Alaikäraja

0 – 8,90 %

Korko alk.

3 – 49 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

credit24

100 – 4.000 €

Lainan määrä

19 vuotta

Alaikäraja

40,56 – 95,40 %

Korko alk.

3 – 36 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

Edullinen laina pitkällä maksuajalla

Lähtökohtana on, että kuka tahansa, jolla on ruotsalainen oleskelulupa, sosiaaliturvatunnus ja vähintään 18 vuotta, voi hakea edullisia lainoja verkossa. Lainausta tehdessään se on aina 100% ei-sitova ja sen vuoksi on mahdollista saada enemmän lainaehtoja. Tällä tavoin voit nopeasti saada yleiskuvan siitä, mistä voit lainata rahaa mahdollisimman halvalla. Se ei kestää monta minuuttia saada lainasopimuksia. Sinun pitäisi vain täyttää laina lomakkeet verkossa ja saat sähköposti vastauksen yleensä 15 minuutissa.

Voit helposti löytää edullisimman lainan

 

Kuten kaikkien muidenkin tuotteiden kohdalla, kyse on markkinoiden tutkimisesta parhaasta tuotteesta. Lainamarkkinoilla paras tuote on ilmeisesti määritelty laina, jolla on alhaisin korko, palkkiot jne. ja se on siten edullisin laina.

Lainamarkkinoilla on monia toimijoita, joten voi olla merkityksetöntä tutkia kaikkia mahdollisuuksia itse. Siksi olemme tehneet yksinkertaisen ja läpinäkyvän vertailun lainatarjouksista cheapalaan.se. Jos käytät lainaahetitilille24h.fi, kun haluat löytää halvan lainan, seuraa tätä menettelyä:

Siirry laina-laskimeen ja kirjoita nimi ja sähköposti
Valitse ikä.
Ilmoita, onko sinulla maksuilmoituksia, Ruotsin oleskelulupa ja sosiaaliturvatunnus.
Napsaat ”Näytä minulle laina” -painiketta, jonka jälkeen tulet taulukkoon, joka vastaa tietojasi. Voit nyt hakea lainaa napsauttamalla ”Hae heti”. Olet nyt siirretty lainanantajalle. Tällöin sinun on täytettävä lainahakemus. Lainahakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin.
Kun olet antanut lainahakemuksen, odota vastauksia. Vastaus tulee usein muutaman minuutin kuluttua, mutta saattaa kestää kauemmin. Joskus saat vastauksen kerralla.
Jos lainahakemuksesi hyväksytään, saat rahat tilillesi. Useimmiten lainanantaja lainaa lainaasi tilille viimeistään seuraavana päivänä.

Halvat lainat ilman turvaa

Yksityiset lainat: Tämänlainen laina on tarkoitettu yksityiseen kulutukseen. Voit käyttää rahaa juuri haluamallasi tavalla: osto, matka, remontointi tai muu kulutus. Näiden lainojen taakse ei ole vakuuksia, ja ne lisätään yleensä vuoden tai kauemmin. Halvat lainat ilman turvaa.

Kiinnitykset: Tämäntyyppinen halpa laina lähes aina takaa turvallisuuden esimerkiksi. ostettu kiinteistö. Lainanottajat voivat kerätä valtavan menetyksen, jos lainanottaja ei pysty maksamaan velvoitteitaan. Lisäksi lain ja talletuksen selvitysmaksut ovat vain murto-osa lainan kokonaismäärästä.

Autolainat: Autolainat voidaan perustaa omaisuuden vakuudeksi tai ilman sitä. Kaikki luotonantajat eivät sitä vaadi, vaikka lainanotto-olosuhteet voivat usein olla halvempia, jos lainanottajille annetaan turvallisuutta ostetussa autossa.

Edullinet lainaa, joilla on alhainen korkotaso

Lainaahetitilille24h.fi luetteloi ja vertaa erilaisia ​​edullisia halpoja lainoja. Jos haluat löytää edullisia edullisia lainoja, voit vertailla eri edullisia vakuudettomia lainoja luettelon yläosassa. Voit heti nähdä, mitä korkoja tarjotaan ja lisätä mahdollisuuksiasi löytää edullisia halpoja lainoja

Yksityiset lainat vaihtelevat yleensä 4 prosentista 24 prosenttiin. Nopea laina on hieman kalliimpaa, mutta se on nopeampi hyväksyä ja maksaa tilillesi. Jos tarvitset rahaa, pikavippi voi olla ratkaisu sinulle. Usein paastoaminen, kun tapahtuu jotain odottamatonta tai kun jotain on tehtävä nopeasti. Auto on ehkä rikkoutunut ja tarvitset sitä työhösi. Sitten saatat tarvita nopean lainan, joka voi korjata vahinkoa kerralla.

Jos etsit edullisia, edullisia lainoja, vakuudettoman yksityisen lainan voi olla parempi. Suuremmat rahamäärät ovat parempia viettämään pidempään. Jos tarvitset vain vähän rahaa esimerkiksi 30 päivää, ehkä pikavippi sopii sinulle paremmin. Edulliset lainat, joilla on alhainen korkotaso.

Takaisinmaksuaika

Takaisinmaksuaika on aika, jonka sinun on maksettava takaisin lainaamasi rahat. Erääntymisaika vaihtelee eri lainoista. Yleisesti asuntolainoilla on pisin takaisinmaksuaika, kun taas pienet lainat ovat huomattavasti lyhyempiä. Takaisinmaksuaikaeron ero riippuu pääasiassa lainan määrästä ja pankin laina-arvosta.

Vakuus ja määrä vaikuttavat takaisinmaksuaikaan

Takaisinmaksuaika määräytyy sen mukaan, miten pankin on turvattava rahat takaisin. Jos pankilla on kotona tai auton muodossa oleva vakuus, ne ovat usein anteliaampia takaisinmaksuaikana. Jos et ole vakuuttunut, takaisinmaksuaika on usein lyhyempi. Lainan määrällä on myös suuri rooli. Luotonanto paljon rahaa vie pankin suuren riskin. Erilaisilla lainoilla on yleensä pitkiä takaisinmaksuaikoja:

Kiinnitys. Kiinnitykset ovat isompia lainoja, kun otat taloa. Koska vähäisemmät voivat maksaa tällaisen suuren lainan lyhyeksi ajaksi, takaisinmaksuaika on pitkä. Syy siihen, miksi pankki myöntää tällaisen pitkäaikaisen takaisinmaksuaika on siksi, että heillä on asuinpaikka vakuudeksi. Jos et maksa asuntolasi, pankki voi ottaa talon myyntiin ja saada takaisin rahat. Asuntolainojen takaisinmaksuaika on yleensä 30 vuotta asumiseen ja 50 vuotta huvilaan.
Suuremmat lainat. Suurimmat lainat ovat pääasiassa investoidut tai muutoin hallinnoitavat lainat. Nämä lainat ovat usein ilman varmuutta, koska turvallisuus on hyvin erilainen riippuen siitä, mitä lainat. Suuren lainan takaisinmaksuaika on yleensä muutamia vuosia.

Luottoa. Luottolainat viittaavat yleensä luottotavaroiden ostoon. Luottolainat sisältävät luottotilejä ja muita vastaavia. Yleensä lainaa ei ole lainkaan. Takaisinmaksuaika voi poiketa suuresti riippuen siitä, mistä pankista tai yrityksestä, josta luotto on otettu, ja mistä ostoksesta on kyse. Yleensä se on lyhyempi takaisinmaksuaika noin tai useita vuosia edellyttäen, että jatkat kortin tai luottotilin käyttöä.

Pikavippi pitkällä maksuajalla. Lyhyisiin maksuihin osallistuvilla lainanottomuodoilla on usein lyhyt takaisinmaksuaika. Koska näillä lainoilla ei ole vakuuksia ja lainamuoto toimii suoraa pääomaa täydentäväksi, takaisinmaksuaika on tavallisesti 15-90 päivää.

Takaisinmaksuaika ilmoitetaan aina lainaussopimuksessa

Kun teet lainan, takaisinmaksuaika on ilmoitettava sopimuksessa. Yleinen takaisinmaksuaika voi olla hyvä saada tuntea siitä, mihin aikaan se on kyse, mutta se eroaa paljon. Kun lainaat, takaisinmaksuaika ilmoitetaan, kun määrität, kuinka paljon haluat lainata, mutta ennen kaikkea laina-sopimuksesta.