Valitse sivu

Pikavippi 20v

lainaa heti tilille 24h ferratum

Uusille asiakkaille 2000€:n Joustava-luotto 30 päivän korkovapaalla.

1 – 2.000 €

Lainan määrä

20 vuotta

Alaikäraja

0 %

Korko alk.

3 – 50 kk

Laina-aika

pikavippi 24h

Nopeasti tilille.

lainaa heti bondora

Kun olet hyväksynyt lopullisen lainatarjouksen, lainasi siirretään automaattisesti tilillesi. Pankista riippuen, tilisiirtoon kuluu 1-3 arkipäivää. 

500 € – 10000 €

Lainan määrä

21 vuotta

Alaikäraja

8,12 %

Korko alk.

3 – 60 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

lainaa heti ege

Uusille asiakkaille 200 € ilman korkoa.

100 € – 2800 €

Lainan määrä

20 vuotta

Alaikäraja

0 %

Korko alk.

2 – 12 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

lainaa heti ostosraha

400 – 10.000 €

Lainan määrä

20 vuotta

Alaikäraja

24,90 %

Korko alk.

12 – 96 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

pikavippi heti tilille

10 – 2.100 €

Lainan määrä

21 vuotta

Alaikäraja

8,90 %

Korko alk.

1 – 101 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

pikavippi heti tilille bluefinance

Ilmainen 100-300€ ensilaina uusille asiakkaille automaattisesti.

100 – 700 €

Lainan määrä

18 vuotta

Alaikäraja

8 %

Korko alk.

3 – 34 kk

Laina-aika

lainaa heti tilille

Nopeasti tilille.

pikavippi heti tilille eurolimiitti

10 – 3.000 €

Lainan määrä

21 vuotta

Alaikäraja

0 – 5,99 %

Korko alk.

3 – 56 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

pikavippi heti tilille suomilimiitti

10 – 2.000 €

Lainan määrä

21 vuotta

Alaikäraja

0 – 8,90 %

Korko alk.

3 – 49 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

pikavippi heti tilille credit24

100 – 4.000 €

Lainan määrä

19 vuotta

Alaikäraja

40,56 – 95,40 %

Korko alk.

3 – 36 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

Vertaa lainoja 20-vuotiaille

Opas saada henkilökohtaista lainaa, jos olet juuri tullut aikuisuuteen.
Lainan hankkiminen 20-vuotiaaksi on usein vaikeampaa kuin pelkkä hakemus ja hyväksyminen. Luultavasti sinulla on luultavasti vähän luottotietoja, vähän säästöjä ja sinulla ei ehkä ole tarpeeksi paljon tuloja monien luotonantajan kelpoisuusehtojen täyttämiseksi. Mitä vaihtoehtoja olet, jos olet 20-vuotias, joka tarvitsee lainaa? Lue oppaamme selvittääksesi.

Olen 20 ja tarvitsen lainan. Mitä vaihtoehtoja?
Vaikka vaihtoehdot saattavat olla rajoitetumpia kuin kokeneemmilla lainanottajilla, voit saada jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

 

  • Laina nykyisestä pankista 
  • Pieni dollari vakuudettomia lainoja
  • Luottolaitosten lainoja
  • Turvatut autolainat
  • Lainaaminen virkailijan kanssa

Vaihe 1: Hanki kopio luottoraportista
Todennäköisesti et tiedä mitä luottotietosi on, puhumattakaan luottotietosi. Ottaa käsitys siitä, millainen luottotietosi näyttää, auttaa sinua määrittämään, mistä lainanottajista koitat lainata. Arviointi luottopisteistä voi auttaa.

Etkö ole varma, mikä hyvä luotto näyttää? Tarkista oppaamme

Vaihe 2: Tarkasta työhistoriaasi
Useimmat hyvämaineiset lainanantajat ovat yleensä varovaisia ​​luottoa ihmisille, joilla ei ole tulolähdettä. Jopa pieni osa-aikatyö voi auttaa sinua saamaan lainaa hyväksyttyä, koska se osoittaa, että tuot vähintään tuloja. Etsi töitä, jotka olet aiemmin tai aiemmin pitänyt, jotka voivat lisätä sovellustasi.

MITÄ TÄRKEÄÄ SINULLE HENKILÖKOHTAISIA LAINATTA?

SoveltamismahdollisuusLisäprosessointiKorvausmaksut ja -maksutMäärä, joka voi lainata asiakkaiden arvosteluja

Näytä tulokset

Vaihe 3: Etsi toimeksiantaja
Sinun ei tarvitse välttämättä tarvita lainattua lainaa 20: ssä, mutta se voi auttaa sinua lainata suurempia summia kilpailukykyisemmillä hinnoilla kuin jos haet yksin. Saavuta perheenjäsenille ja ystäville, joilla on vahvempi luottotieto kuin sinä, jos haluat tietää, olisivatko ne valmiita auttamaan sinua. Tämä auttaa sinua rajoittamaan valintojasi: Kaikki luotonantajat eivät salli asiakkaiden henkilökohtaisia ​​lainoja.

Etsi lainanantaja, joka sallii asiakkaiden henkilökohtaisia ​​lainoja

Vaihe 4: vertaa luotonantajia
On yleensä hyvä vertailla lainanantajia, jos haluat löytää kilpailukykyisen lainan. Se on melkein välttämätöntä sinulle: Lainanhakijan löytäminen, joka joko hyväksyy kohtuulliset tai on valmis antamaan lainaa jollekin, jolla ei ole lainkaan luottotietoja, voi olla vaikeaa.

Vertaa seuraavia ominaisuuksia löytääksesi kilpailukykyisin laina, johon voit saada:

Kiinnostuksen kohde. Tarkista, onko korko kiinteä vai vaihteleva ja miten kilpailukykyinen verrattuna muihin vastaaviin tuotteisiin.
Lainamäärät. Luotonantajat tarjoavat vaihtelevia vähimmäis- ja enimmäisluottolimiittejä, mutta tarjotut palvelut riippuvat viime kädessä siitä, mitä sinulla on varaa maksaa takaisin. Tämä määräytyy luotonantajan asettamien kriteerien mukaan.
Maksuja. Voit maksaa erilaisia ​​maksuja, jotka vaihtelevat perusmaksuista kuukausimaksuihin ja ennenaikaisiin takaisinmaksuihin. Selvitä, mitkä palkkiot liittyvät lainaasi ennen allekirjoitusta pisteviivalla.
Muut ominaisuudet. Tutustu tarjouksen eri ominaisuuksiin, jotka löydät lisää lukemalla lainaehdokkaita täältä finder.com-sivustolla. Niihin voi kuulua kyky tehdä ylimääräisiä takaisinmaksuja, offset-järjestely tai laajennettu takuu autolainaan.

Vaihe 5: Hanki ennakkoon hyväksytty
Monet lainanantajat voivat hakea ennakkohyväksyntää – tunnetaan myös esikartoituksena – täyttämällä yksinkertainen hakemus. Se kertoo sinulle, oletko oikeutettu ja usein anna arvion APR: stä, lainan määrästä ja lainan määrästä, jota voit odottaa tekemättä kovia luottotarkistuksia.

Kovan luottotarkastuksen, joka tunnetaan myös kovan luottoluokituksen tai tiedustelujen muodossa, voi tehdä luottopisteesi tilapäisen sukelluksen ja vaikeuttaa toisen lainan saamista.

Vaihe 6: Käytä
Varmista, että olet tarkka, kun täytät hakemuksesi – yksi syy siihen, että ihmiset hylkäävät lainoja, ovat sovelluksessa virheitä. Lue se uudelleen pari kertaa varmistaaksesi, ettei ole epäjohdonmukaisuuksia.

Jos olet hyväksynyt, on myös tärkeää lukea lainaehdot ja ehdot ennen kuin allekirjoitat lainaasiakirjat. Jos sinulla on vaikeuksia ymmärtää sitä, ota yhteyttä lainanantajaasi tai pyydä ystävää tai perheenjäsentäsi apua.

Etuudet ja haitat lainan saamiseksi 20 vuoteen

Plussat
Rahastojen saatavuus. Saadessasi lainan voit päästä rahastoihin, jotka tarvitset välttämättömien tarvikkeiden maksamiseen.
Luo luottotietosi. Lainan hankkiminen mahdollistaa luottotietojesi luomisen ja rakentamisen. Tämä vaikuttaa viime kädessä kelpoisuutesi mukaan muihin lainoihin ja tulevaisuudessa myös parempaan korkotasoon.

Haittoja
Rajoitetut lainamäärät. Jos sinulla ei ole luottotiedotusta tai rajoitettua luottotietoja, saatat saada vain pienen lainan, joka ei välttämättä riitä siihen, mitä tarvitset.
Mahdollisesti korkeat hinnat. Luultavasti ei voi saada lainaa, jolla on alhaiset hinnat ja edulliset ehdot, kunnes sinulla on vahva luotto- ja työhistoria.
Velkaantumisriski. Lainan ottaminen on vaarassa, joten varmista, että budjetoitat takaisinmaksut ja älä pyydä suurempaa lainamäärää kuin sinulla on varaa maksaa takaisin.

etuuksia

Vinkkejä lainan saamiseen 20 vuoteen

Osoita, että sinulla on säästöjä.
Jos voit näyttää lainanantajalle, että olet hyvä säästää, lainanantaja voi olla halukas hyväksymään sinut. Vakaa säästöhistoria toimii parhaiten nykyisessä pankissasi, koska ne voivat tarkastella tilitietoja, kun haet.
Tarjoa talletus.
Kun sinulla on talletus, kun haet autoilua, näytät hyvältä taloudelliselta kannalta. Mitä suurempi talletus, sitä vähemmän tarvitset lainata, ja sitä todennäköisemmin hyväksyntä voi olla.
Hanki työnantajan kirje.
Jos työskentelet vain rennosti tai jos et ole työskennellyt pitkään, työnantajanne kirje, jossa mainitaan työsuhteenne turvallisuus, voi auttaa hakemustasi.
Käytä pienempää määrää.
Liikaa hakeminen, kun sinulla on vain vähän luottotietoja tai ei ansaitse suuria tuloja, voi olla punainen lippu lainanantajille ja johtaa automaattiseen hylkäämiseen sen sijaan, että tarjottaisiin pienempi summa.
Kiinnitä suojattu laina.
Turvatut lainat, kuten autolainat, ovat vähemmän riskialttiita pankeille, koska ne pystyvät palauttamaan tappionsa.