Valitse sivu

Koroton pikavippi (ilmainenensilaina)

koroton pikavippi

Uusille asiakkaille 2000€:n Joustava-luotto 30 päivän korkovapaalla.

1 – 2.000 €

Lainan määrä

20 vuotta

Alaikäraja

0 %

Korko alk.

3 – 50 kk

Laina-aika

ilmainen ensilaina

Nopeasti tilille.

lainaa heti bondora

Kun olet hyväksynyt lopullisen lainatarjouksen, lainasi siirretään automaattisesti tilillesi. Pankista riippuen, tilisiirtoon kuluu 1-3 arkipäivää. 

500 € – 10000 €

Lainan määrä

21 vuotta

Alaikäraja

8,12 %

Korko alk.

3 – 60 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

pikavippi ilman korkoa ja kuluja

Uusille asiakkaille 200 € ilman korkoa.

100 € – 2800 €

Lainan määrä

20 vuotta

Alaikäraja

0 %

Korko alk.

2 – 12 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

ostosraha

400 – 10.000 €

Lainan määrä

20 vuotta

Alaikäraja

24,90 %

Korko alk.

12 – 96 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

ekstraluotto

10 – 2.100 €

Lainan määrä

21 vuotta

Alaikäraja

8,90 %

Korko alk.

1 – 101 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

bluefinance

Ilmainen 100-300€ ensilaina uusille asiakkaille automaattisesti.

100 – 700 €

Lainan määrä

18 vuotta

Alaikäraja

8 %

Korko alk.

3 – 34 kk

Laina-aika

lainaa heti tilille

Nopeasti tilille.

eurolimiitti

10 – 3.000 €

Lainan määrä

21 vuotta

Alaikäraja

0 – 5,99 %

Korko alk.

3 – 56 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

suomilimiitti

10 – 2.000 €

Lainan määrä

21 vuotta

Alaikäraja

0 – 8,90 %

Korko alk.

3 – 49 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

credit24

100 – 4.000 €

Lainan määrä

19 vuotta

Alaikäraja

40,56 – 95,40 %

Korko alk.

3 – 36 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

Pikavippi ilman korkoa ja kuluja

Ilmainen laina ei ole vain tekstiviestejä ilman korkoja, se on myös täysin ilmainen minkäänlaista lisämaksua ja maksuja. Siksi sanomalehdet sanovat, että ilmainen, ilmaistut pikavippi-maksut eivät ole oikeita.

Ilmainen ensilaina

0% lainan korolla, ilmainen ensilaina.
Ei sovellusmaksua.
Ei setup-maksua.
Ei maksuja (jos on tarjolla sähköinen lasku, joka on yleisimpiä).

Tämä on kuinka hyvä se on. Voit esimerkiksi lainata 500 euroa 14 päivää aikaa maksaa takaisin tarkalleen 500 euroa ennen takaisinmaksuaika on ohi, eikä penniäkään enemmän, mutta on tärkeää, että maksat takaisin takaisin vapaa palkkapäivä ajoissa muuten veloitetaan korko alkaen Otit lainan (lisää tästä sivulta alaspäin).

Hyvät edellytykset ja vaatimukset

 

Ei-kiinnostavilla tekstiviesteillä ei ole mitään hienoja ehtoja, joihin liityt. Sinun ei tarvitse lainata samaa luotonantajaa uudelleen, jos et halua. Ota vain ilmaiset tekstiviestit, maksa takaisin ajoissa, ja sitten on kyse maailmasta. Se ei toimi niin kirjakerho jossa voit ostaa ensimmäinen kirja paketteja edulliseen hintaan, mutta sitten täytyy ostaa ainakin kaksi kirjaa vuoden sisällä täydellä hinnalla. Toisaalta on tärkeää tarkistaa, onko laina ilman korkoa myös puuttuu maksuista, mutta se ilmoitetaan aina lainanantajan hallinnassa.

Maksaa ajoissa, muutoin sopimus päättyy!

Jos otat ilmaisen lainan, varmista, että maksat sen takaisin ajoissa, sillä laina ei enää ole ilmaista. Jos et voi maksaa sovitussa ajassa, voit pidentää laina useimpien lainanantajien tarjoavat palkkapäivä lainoja ilman korot ja maksut, mutta sinun pitäisi ehdottomasti tehdä niin olet maksamaan kiinnostusta niin ajasta, joka olisi ollut vapaa, ja laajennuksen.

On selvää, että lainanantajatToivottavasti pidentää laina, joka on, kun he alkavat tehdä rahaa ja ei ole mitään kummallista siitä. Kaikki yritykset haluavat tehdä rahaa. Mutta se on vain varmista, että voit maksaa ajoissa ennen kuin lainaat, joten sinun ei tarvitse maksaa yhdenkään pennin korkoa.

Luotto ilman korkoja ja maksuja

Kuten voit nähdä lainaahetitilille24h.fi: n pienessä luettelossa, on myös koroton luotto, jonka Ferratum tarjoaa uusille asiakkailleen. Ja kyllä, sinun ei tarvitse maksaa lainkaan maksua, jos maksat takaisin kaiken, minkä olet hakenut 30 päivän kuluessa. Muista kuitenkin, että sopimus koskee vain ensimmäistä kertaa, kun valitset rahaa. Ferratumin luottokortti ei toimi veloituskorttina, sillä kortilla on aina korottomat luotot.

Ei kuitenkaan ole, että sinun on maksettava korkoa päivästä 1, jos et ole maksanut takaisin kaikkia 30 päivän kuluessa, mitä voit tehdä, jos maksat lainaa. Et aloita maksaa korkoa ennen ensimmäisten 30 päivän jälkeen, mutta hyvitys on edelleen maksutonta. Annamme sinulle esimerkin:

1. Avaat tilin luoton Ferratumilla.
2. Otat 1000 euroa.
3. 30 päivän kuluttua talletat hyvityksesi 500 euroa.
4. Nyt alkaa maksaa korkoa 500 euroa, jota et ole maksanut takaisin. Kuukausittainen korko on 3,3%.
5. Talletat viimeiset 500 euroa toisen 30 päivän kuluttua ja maksat myös 165 kr korkoa eli yhteensä 500 euroa.

Mutta ole erityisen varovainen, kun kyseessä on korottomat luotot suurilla lainan määrällä, jos et halua maksaa korkoja ja maksuja. Ei ole helppoa maksaa takaisin tyypin 1000 euroa 20000 euroa yhden kuukauden kuluttua. Tee huolellinen laskelma, ennen kuin päättää, kuinka paljon lainata ja tarkista hyvityksen määrä, joka maksaa sinulle, jos et palauta takaisin kuukauden kuluessa. Tämä näkyy usein suoraan velkojien verkkosivuilla, muuten voit tarkistaa eri maturiteettien lainanoton kustannuksemme vertailuissamme.

Käsittely ja maksu

Kaikilla korottomilla tekstiviesteillä ja hyvityksillä on erittäin nopea käsittelyaika. Saat hakemuksesi vastauksen lähes samanaikaisesti, ellei manuaalista tarkistamista vaadita. Useimmiten saat vastauksen suoraan näytöllä.

Jos hakemuksesi hyväksytään, laina maksetaan kerralla, mikä tarkoittaa sitä, että saat rahat samana tai seuraavana päivänä riippuen siitä, kun teet hakemuksesi, mutta voit todella saada rahat nopeammin kuin se. Jos käytät samaa pankkia kuin lainanantaja, rahat siirretään suoraan pankkitilillesi. Näin ollen ei ole estettä hakea asuntolainaa ilman korkoja ja maksuja, vaikka sinun tarvitsisi saada lainaasi nopeasti.

Siksi lainanantajat tarjoavat ilmaisia ​​lainoja

Velkojat eivät luonnollisestikaan ole hyväntekeväisyyksiä, mutta heidän täytyy ansaita rahaa liiketoiminnastaan ​​aivan kuten mikä tahansa muu yritys. Syy siihen, että te uutena asiakas voi lainata maksutta on se, että lainanantajat haluavat houkutella uusia asiakkaita, jotka toivottavasti lainaavat niitä uudelleen, mikä, sinun ei tarvitse tehdä.

Me lainaahetitilille24h.fi halua kieltää, että smslångivarna myös ansaita rahaa ihmisille, jotka laajentavat palkkapäivä laina, mikä tarkoittaa, että ne sitten imee lainan korko, mutta tietenkin ne eivät ansaitse tällaista rahaa sinulle, koska sinun maksamaan ilmaiset tekstiviestit ajoissa, eikö?

Ei ole myöskään vaikea ymmärtää, miksi Ferratum tarjoaa korottomat luottoa kuukaudessa. Toiveena tietysti käyttää luottoa kertaa ja sitten ne ansaita rahaa, mutta toisaalta niiden luotto edelleen varsin suotuisat. Kilpailijoiden hyvityksillä on yleensä samanlainen korko, mutta myös perustamispalkkiot ja ilmailumaksut, jotka Ferraturmilla ei ole.