Valitse sivu

Edullisin pikavippi

lainaa heti tilille 24h ferratum

Uusille asiakkaille 2000€:n Joustava-luotto 30 päivän korkovapaalla.

1 – 2.000 €

Lainan määrä

20 vuotta

Alaikäraja

0 %

Korko alk.

3 – 50 kk

Laina-aika

pikavippi 24h

Nopeasti tilille.

lainaa heti bondora

Kun olet hyväksynyt lopullisen lainatarjouksen, lainasi siirretään automaattisesti tilillesi. Pankista riippuen, tilisiirtoon kuluu 1-3 arkipäivää. 

500 € – 10000 €

Lainan määrä

21 vuotta

Alaikäraja

8,12 %

Korko alk.

3 – 60 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

lainaa heti ege

Uusille asiakkaille 200 € ilman korkoa.

100 € – 2800 €

Lainan määrä

20 vuotta

Alaikäraja

0 %

Korko alk.

2 – 12 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

lainaa heti ostosraha

400 – 10.000 €

Lainan määrä

20 vuotta

Alaikäraja

24,90 %

Korko alk.

12 – 96 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

pikavippi heti tilille

10 – 2.100 €

Lainan määrä

21 vuotta

Alaikäraja

8,90 %

Korko alk.

1 – 101 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

pikavippi heti tilille bluefinance

Ilmainen 100-300€ ensilaina uusille asiakkaille automaattisesti.

100 – 700 €

Lainan määrä

18 vuotta

Alaikäraja

8 %

Korko alk.

3 – 34 kk

Laina-aika

lainaa heti tilille

Nopeasti tilille.

pikavippi heti tilille eurolimiitti

10 – 3.000 €

Lainan määrä

21 vuotta

Alaikäraja

0 – 5,99 %

Korko alk.

3 – 56 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

pikavippi heti tilille suomilimiitti

10 – 2.000 €

Lainan määrä

21 vuotta

Alaikäraja

0 – 8,90 %

Korko alk.

3 – 49 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

pikavippi heti tilille credit24

100 – 4.000 €

Lainan määrä

19 vuotta

Alaikäraja

40,56 – 95,40 %

Korko alk.

3 – 36 kk

Laina-aika

nopeasti tilille

Nopeasti tilille.

Miten valita paras laina?

Monet kotitaloudet kamppailevat tekemään lopputuotot, sillä elinkustannukset kasvavat. Vähähiekkapasiteetilla on vähän vararahastojen rakentamista, mikä tarkoittaa, että voi olla hankala maksaa uudesta pesukoneesta tai kattilasta, jos vanha hajoaa. Ehkä tarvitset uuden auton, vai ehkä suunnittelet lomaa, häää tai kodin muunnosta?

 

Lainojen edut ja haitat

Katsotaanpa kohta, useimmat ihmiset jossakin vaiheessa elämässään tarvitsevat lainaa rahaa heti tilille 24h. Joten on tärkeää ymmärtää erilaisten lainojen hyvät ja huonot puolet sekä varmistaa parhaat hinnat. Jos ei, voit päätyä huonoon kauppaan – ja kallis luotto voi lähettää sinut alaspäin velka kierre.

Vakuudelliset lainat

Lainat voidaan jakaa kahteen luokkaan: turvattuun ja vakuudettomiin. Vakuudellisella lainalla lainanantaja vaatii jonkinlaista turvallisuutta lainaamassasi rahoista, usein talosta tai autosta. Jos maksat oletuksena, pankki tai kiinteistöyhteisö voi myydä omaisuuserän velkojen selvittämiseksi. Voit yleensä lainata suuria summia vakuudellisella lainalla ja pienemmällä korolla. Lisäksi voit maksaa takaisin velan pitkäksi ajaksi, ehkä kymmeneksi tai 15 vuodeksi. Vakuudelliset lainat ovat kuitenkin riskialttiimpia kuin vakuudettomat lainat, koska voit menettää vakuudesi, jos et voi selvittää velkaa. Siksi kannattaa harkita tarkkaan – ja harkita muita vaihtoehtoja – ennen turvattua lainaa.

Ohje budjetoinnissa

Voit yleensä lainata jopa 1 000 EUR enintään 25 000 EUR henkilökohtaisella laina. Korko on tavallisesti kiinteä, ja velat palautetaan määräajaksi, yleensä yksi, kolme tai viisi vuotta. Henkilökohtaiset lainat voivat siis auttaa budjetoitua, koska tiedät alusta lähtien lainanne kokonaiskustannukset ja kuinka kauan he haluavat selvittää.

 

Häälahja

Esimerkiksi jos olet naimisissa ja häät on asetettu € 7 500 puntaa, voit maksaa € 7,500 puntaa 5% kolmen vuoden aikana. Kuukausittaiset maksusi korotetaan € 224,41 ja maksat yhteensä 578,76 euron koron 36 kuukauden aikavälillä.

 

Velkojen vakauttaminen

Jos olet nostanut muita velkoja korkealla korolla, henkilökohtainen laina voi olla hyvä tapa hoitaa lainoja ja alentaa kustannuksia. Oletetaan, että olet luonut 3 000 euron velan myymäläkortille, joka veloittaa 29 prosentin korkoa. Voit ottaa lainan 3 000 puntaa vastaan, esimerkiksi 8%, maksaa myymälän korttitasapainon ja pienentää kuukausimaksua. Jos olet myös leikannut myymäläkortin, et olisi kiusaus mennä leviämisympäristöön ja lisätä velkataakkaasi!

 

Korot

Henkilökohtaisten lainojen korot vaihtelevat markkinoilta, mutta karkea sängyn sääntö, sitä mitä enemmän lainaat, sitä alhaisempi korko on. Voit esimerkiksi maksaa 9 prosentin korkoa 3 000 euron lainaan, mutta vain 6 prosenttia 7 000 puntaa. Siksi on järkevää lainata suurempaa summaa, esimerkiksi 7 000 puntaa 6 500: n sijasta. Varmista vain, ettet ota velkaa, jolla ei ole varaa maksaa takaisin.

 

Lainan voimassaoloaika

Lainan koko määrää jonkin verran lainan ehtoa. On esimerkiksi vaikeaa maksaa 7 000 euron lainaa vain yhden vuoden aikana, koska kuukausittaiset maksut ovat suhteellisen korkeita. Kuitenkin, jos lainat vain 1 000 €, 12 kuukauden kesto on helpommin hallittavissa. Sinun on myös otettava huomioon laina-ajan kustannusvaikutukset pitemmällä aikavälillä, sitä pienemmät kuukausimaksut – mutta sitä korkeammat ovat kokonaiskustannukset. Oletetaan esimerkiksi, että lainat 3 000 puntaa kolmen vuoden aikana 7 prosentilla. Kuukausimaksut olisivat 93 euroa, joten maksat 348 euron kokonaishinnan. Jos pidennitte termiä viiteen vuoteen, kuukausittaiset maksut laskisivat 60 puntaan, mutta maksat 600 euron kokonaishinnasta.

 

Luottotietue

Henkilökohtaisten lainojen korot riippuvat osittain lainan määrästä ja määräajasta. Mutta lainanantajat myös arvioivat luottokelpoisuutesi yleensä tarkastelemalla luototiedostoasi. Alin kurssi on varattu parhaille asiakkaille – eli lainanottajille, joilla on tahrattomat luottotiedot. Jos arvostellaan luottoluokituksen laiminlyönnistä johtuen huono luottotietoja, sinua veloitetaan korkeammasta korosta tai hakemuksesi hylätään. Toisin sanoen, ei ole takeita siitä, että olet oikeutettu ilmoitettuihin hintoihin. Lainanantajilla on ylpeitä alhaisista edustavista kursseista, jos nämä hinnat peritään 51 prosentille menestyksekkäistä hakijoista, mikä tarkoittaa, että lähes puolet voidaan periä korkeammasta kurssista.

 

Varhainen takaisinmaksu

Voit maksaa velkasi ennen lainasopimuksen päättymistä, jos tulet jonkin verran käteistä. Mutta varokaa ennenaikaista takaisinmaksua. Monet lainanantajat asettavat rangaistuksen ennenaikaista takaisinmaksua varten, mikä voisi poistaa mahdolliset säästöt. Jotkut lainanantajat veloittavat myös henkilökohtaisia lainoja koskevat järjestelymaksut, jotka sinun tulee ottaa huomioon kustannuslaskelmissa.

 

Henkilökohtaiset lainat

Jos etsit lainaa, tutustu parhaisiin ostohintoihin. Listalla lainoja, jotka voivat vaihdella riippuen siitä, kuinka paljon haluat lainata.

Parhaat ostot ovat edellä, mutta on mahdollista pienentää joitakin näistä verokannoista 0,5 prosenttiyksikköä, jos olet valtakunnallinen tiliyhteysasiakas (tai voit hakea tiliäsi).

Nainen